Dressoir aankleden: 5 leuke ideeën

dressoir aankleden
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Wil je je dressoir aankleden, maar mis je wat inspiratie? Geen zorgen, er zijn genoeg leuke en makkelijke ideeën om het dressoir aankleden leuk en makkelijk te maken. Met weinig spullen kun je er al voor zorgen dat je dressoir er leuk bij staat. Dit kunnen persoonlijke dingen zijn of gewoon spulletjes die bijvoorbeeld op de antiekmarkt hebt gevonden. Wij zetten 5 leuke ideeën voor een dressoir aankleden op een rij.

Planten brengen vrolijkheid

Planten, wie wordt hier nu niet vrolijk van? Je moet ze natuurlijk wel goed verzorgen, maar met een beetje aandacht zorg je makkelijk voor wat groen op je dressoir. Het dressoir aankleden met planten zorgt niet alleen voor een leuk aanzicht, ook wordt je er meteen vrolijk van. Geen groene vingers? Er zijn gelukkig genoeg planten die maar weinig aandacht hoeven te hebben. Ideaal!

Persoonlijke touch met foto’s

Het dressoir aankleden met foto’s zorgt voor een persoonlijke touch in de kamer. Het is een prachtige plek om je favoriete foto’s neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan je mooiste vakantiefoto’s of foto’s van de familie. Met eigen foto’s op het dressoir breng je meteen veel huiselijkheid naar binnen. Het is nu echt jouw eigen plek.

dressoir aankleden - planten

Dressoir aankleden met kaarsen

Vind jij het leuk om het huis een beetje gezellig te maken en houd je van kaarsen? Dan is het dressoir de perfecte plek voor een paar mooie kaarsen. Kies voor een aantal stompkaarsen bij elkaar of zet op de hoeken twee mooie kandelaren neer voor het dressoir aankleden. Je kunt makkelijk variëren met verschillende kleuren die mooi bij het interieur passen.

Denk terug aan je avonturen met souvenirs

Als je vaak op reis gaat, is de kans groot dat je ook regelmatig leuke souvenirs meeneemt. Maar waar moet je die nu kwijt? Op het dressoir natuurlijk! Het dressoir aankleden met je souvenirs brengt, net als foto’s, een persoonlijke touch in huis. Elke keer wanneer je er naar kijkt, kun je terugdenken aan die prachtige avonturen tijdens je reizen.

dressoir aankleden - kunst

Uit de kunst!

Onze laatste tip voor dressoir aankleden is om gebruik te maken van mooie kunststukken. Het dressoir is een prachtige plek om deze stukken te laten zien. Een leuke manier om aan kunst te komen, is door eens te gaan struinen over antiekmarkten. Je zult je verbazen over wat je hier allemaal tegen kunt komen!

Bron afbeeldingen: Pexels, Pinterest (Robuuste tafels, online gevonden)