Diverse baden voor ultieme luxe

Diverse baden voor ultieme luxe
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Badkamerdesign draait om luxe, comfort en stijl. Moderne badkamers zijn niet langer alleen praktische ruimtes; ze zijn oases van ontspanning en verfijning. Als je op zoek bent naar tips voor een eigentijdse badkamer ervaring met verschillende baden. Hieronder lees je alles over verschillende baden voor een moderne badkamer.

Vrijstaande baden zorgen voor elegantie

Een vrijstaand bad is een statement in moderne badkamers. Deze bieden een gevoel van luxe.. Of het nu gaat om een ovale vorm voor een organische uitstraling of een strak rechthoekig ontwerp voor een moderne touch, vrijstaande baden zijn eigentijds en elegant. Wil je vrijstaande baden kopen? Kijk voor inspiratie bij Sanexo!

Wellness thuis met een whirlpoolbad

Breng de ervaring van een spa naar huis met een whirlpoolbad. Door de krachtige waterjets biedt een whirlpoolbad de ultieme verwennerij na een lange werkdag. Kies voor een strak ingebouwd model of een vrijstaande whirlpool voor een opvallende uitstraling in je moderne badkamer.

Stoomcabine met bad – Wellness op Maat

Stoomcabines met een bad brengen wellness rechtstreeks naar je badkamer. Deze geavanceerde cabines bieden niet alleen een verfrissende douche, maar ook de mogelijkheid om te genieten van een rustgevende stoomervaring. Perfect voor ontspanning, het verlichten van stress en het bevorderen van de algehele gezondheid.

Relaxen in een bad met geïntegreerde Verlichting

Een bad met geïntegreerde verlichting voegt een vleugje sfeer toe aan je moderne badkamer. LED-verlichtingssystemen in het bad creëren een ontspannende ambiance en stellen je in staat om de kleur van het licht aan te passen aan je stemming. Van rustgevend blauw tot energiek rood, de verlichting transformeert je badervaring in een luxe ritueel.

Ligbaden zijn onmisbaar in een moderne badkamer

Een ligbad voegt niet alleen luxe toe aan je badkamer, maar het brengt ook diverse interieur- en stijl voordelen met zich mee. Een vrijstaand ligbad creëert direct een gevoel van ruimte. In de badkamer fungeert het als een stijlvol middelpunt. Het ontwerp van moderne ligbaden varieert van strakke, eigentijdse lijnen tot klassieke en tijdloze vormen, waardoor je eindeloze stijlkeuzes kan maken. Denk aan minimalistische accessoires voor een eigentijdse uitstraling of voeg vintage details toe voor een klassieke touch. 

Zitbaden voor comfort en gemak 

Zitbaden bieden een praktische en comfortabele oplossing voor badliefhebbers met beperkte ruimte in hun badkamer. Hun compacte formaat maakt ze perfect voor kleine appartementen en huizen, waar traditionele baden vaak niet passen. Het ergonomische ontwerp van zitbaden zorgt voor een aangename zitpositie, waardoor ontspannen baden mogelijk is, zelfs in beperkte ruimtes. 

Deze baden zijn bijzonder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen, zoals ouderen of zwangere vrouwen, omdat ze gemakkelijk in- en uit te stappen zijn. Bovendien zijn zitbaden milieuvriendelijk vanwege hun waterbesparende eigenschappen, wat ook resulteert in lagere waterrekeningen. Kortom, zitbaden bieden de perfecte combinatie van ruimtebesparing, comfort en toegankelijkheid, waardoor iedereen kan genieten van een heerlijk bad, ongeacht de grootte van hun badkamer.

In je zoektocht naar de perfecte moderne badkamer is het essentieel om te kijken  naar baden die esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan je behoefte aan comfort en ontspanning. Beide is vaak mogelijk. Door verschillende baden te verkennen kom je bij je perfecte bad. Sanexo heeft een groot assortiment baden. Kijk naar een bad van Sanexo