Bij welke woonstijlen past visgraat pvc?

Bij welke woonstijlen past visgraat pvc
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Je ziet de term pvc visgraat steeds vaker voorkomen. Dit komt, omdat het materiaal pvc sterk en duurzaam is en visgraat een prachtige manier is waarop je een vloer kunt leggen. Een vloer van visgraat pvc kan worden gelegd bij verschillende woonstijlen. Maar, wat voor kenmerken heeft de vloer en waarom kiezen zoveel mensen ervoor? En bij welke woonstijlen past deze vloer het beste?

Belangrijke kenmerken van een pvc visgraat vloer

Een visgraat vloer is te herkennen aan de speelse manier waarop die is gelegd en de luxe uitstraling die de vloer geeft aan de ruimte. Visgraat vloeren kunnen in elke ruimte worden gelegd. Visgraatvloeren zijn door professionals te leggen, maar het is ook zeker mogelijk om deze vloer zelf te leggen. Klik & klaar pvc visgraat vloeren zijn zo makkelijk zelf te installeren door het handige systeem waar gebruik van wordt gemaakt. Een visgraatvloer heeft deze naam gekregen doordat het profiel van de vloer lijkt op een visgraat. De planken worden om en om gelegd in het speelse motief en de speelsheid van dit motief maakt het erg populair.

De kwaliteit van PVC

Pvc staat bekend om de kwaliteit. Zo is het goed bestand tegen krassen en is het makkelijk schoon te maken. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal kan zowel droog als nat worden schoongemaakt. Bij laminaat bestaat de kans dat vocht in het materiaal kan trekken, waardoor het kan beschadigen. Dit probleem zal je bij pvc niet hebben. Door de kwaliteit van het materiaal en de prachtige manier van leggen volgens het visgraatmotief, kan de vloer worden gelegd in elke kamer, zoals de woonkamer en slaapkamer.

Pvc visgraat bij verschillende woonstijlen

Een visgraatvloer van pvc staat voor trendy en luxe. Het laat een ruimte er groter uitzien en daarnaast kan het worden gecombineerd met diverse accessoires om de ruimte er mooier en aangekleder uit te laten zien. Je kunt de vloer leggen in een industriële woonstijl. Het geeft dan een stoere uitstraling aan de ruimte. Heb je een modern interieur in de kamer? Dan kun je die met de visgraat pvc-vloer aanvullen, zodat het luxe uit de kamer nog net wat beter tot zijn recht komt. Ook in een klassieke ingerichte kamer komt de vloer goed tot zijn recht. Het is dan aan te raden om te kiezen voor een wat donkere visgraatvloer. Met een donkere visgraatvloer komen de klassieke elementen in de kamer dan wat meer tot hun recht.

Een visgraat pvc-vloer is prachtig, duurzaam en kan goed worden toegepast bij iedere woonstijl.