Health Spa wellness center Den Haag

Urban Oasis® is een Health Spa, ofwel Wellness center in Den Haag een plek waar je naar toe gaat om je beter te voelen. Vandaar ook het motto van onze Wellness center: Just Feel Better

Dit unieke wellness center ( Healt Spa in Den Haag ) opgericht in 2005 Gelegen midden in het stads centrum van Den Haag 150 m van het paleis. Dit Health Spa bied speciale wellness voor 2 arrangementen maar ook mogelijkheden om te ontspannen met een groepje als een leuke wellness Teamuitje !

Arrangementen bij Urban Oasis Health Spa

Urban Oasis Health spa Den Haag is waar ze efficiënt ontspanning ( Aqua massage en zuurstof Aromatherapie) aanbieden! Zo kunnen mensen in relatief korte tijd toch optimaal ontspannen door Aqua massage in Den Haag ( Spa Capsule ). Ze hoeven dus geen dagen vrij te maken of anderszins concessies te doen aan hun drukke leven, maar wel even tot zich zelf komen en ontspannen. Mensen kunnen bijvoorbeeld tijdens hun lunchpauze ook even langskomen voor een ontspanningsmassage, en binnen een mum van tijd weer helemaal fris en ontspannen.
Het doel van al deze mensen is in ieder geval ontspannen. Dit wellness wordt gedaan door het prikkelen van alle zintuigen. En dit wel op zo’n manier dat eenieder vervalt in een gevoel van gelukzaligheid en ultieme ontspanning.

Wil je iemand een origineel Wellness voor 2 in Den Haag:  Wellnessbon geven?

Spa Capsule Massage

Na deze arrangement van massage voel je je weer helemaal fit en jezelf. Net als toen je nog vrij was van alle verantwoordelijkheid en vrij van de drukte van elke dag moeten! Blakend van de energie loop je weer te flaneren door de stad, of misschien wel over de boulevard van Scheveningen. Het is net alsof je een week op vakantie bent geweest. Je hebt het gevoel alsof je de hele wereld aan kan.

Voel de kracht van pulserende warme waterjets masserende over heel je lichaam. Net als wat de vele top sporters en sterren gebruiken om hun lichaam en spieren te verzorgen. Deze masserende pulsen zorgen ervoor dat de bloedsomloop in je lichaam wordt gestimuleerd. Op deze manier worden al je afvalstoffen goed afgevoerd.

Het heerlijk masserende gevoel en de warmte zorgen ervoor dat er genotstoffen in je hersenen vrijkomen. Een soort natuurlijke drug die je lichaam aanmaakt om het juiste gedrag van je ziel en geest te belonen.

Zuurstof Aromatherapie

Zuurstof en Eten = Energie en Aroma’s voor ontspanning en head cleaning effect.
Extra zuurstof aromatherapie geeft je een nieuwe ontspannen energie gedurende de dag. Bij de chemische reactie tussen eten en zuurstof komt energie vrij. Deze energie wordt door mensen gebruikt om te bewegen, na te denken enzovoorts.
Bovendien herstellen lichaamscellen zich sneller in een zuurstofrijke omgeving en wordt het uithoudingsvermogen versterkt. Bijvoorbeeld bij een (drukke) dag binnen op kantoor of thuis, bij sporten, een slapeloze nacht of een kater

 

Voor wie is dit wellness Health Spa bedoeld?

Health Spa is bedoeld voor iedereen van jong tot oud man of vrouw.

Iedereen voelt zich hier heerlijk op gemak, want je draagt ook gewoon lekker de kleding waar jij je prettig in voelt. we gebruiken in ons wellness center de meest innovatieve arrangementen. Zowel wellness voor 2 of groepjes. Jong en oud in een gemoedelijke sfeer, iets waar veel waarde aan gehecht wordt!

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen door Urban Oasis Health Spa-medewerkers in de lounge. Na de uitleg kan je direct beginnen aan wellness voor 2 of meer arrangementen die je geboekt hebt.

Vergeet niet te kijken voor tijdelijke wellness aanbiedingen.

Winnaar Columbus Trofee

In  januari 2008 hebben wij de Columbus Trofee  gewonnen. De prijs voor meest succesvolle innovatieve ondernemers in de gastvrijheid branche (1-5 jaar na start).

Winnaar Leisure Trend Award

In maart 2007 wonnen wij en onze spa de Leisure trend Award . De prijs voor meest innovatieve product in de Leisure Branche.

 

Naam*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Bericht

Zoekwoorden